خزرنومه

وجود 68 واحد نانوایی در منطقه فریدونکنار

 12 نانوایی در شهرستان وام بهسازی واحد خبازی خود را دریافت کرده‌اند.

به گزارش فارس،امید نیک‌نژاد پیش از ظهر دیروز یکشنبه در جلسه کمیسیون تعزیرات آرد و نان این شهرستان اظهار داشت: نظارت بر کیفیت پخت نان از سوی استانداران و فرمانداران شهرستان‌ها امری بسیار مهم تلقی می‌شود و باید با برخورد درست و بجا با واحدهای خبازی مختلف، نکات مربوط را به آنها گوشزد کرد.
رئیس کمیسیون آرد و نان شهرستان فریدونکنار از برگزاری کلاس آموزشی خبازان منطقه خبر داد و افزود: برای نخستین بار کلاس‌های آموزشی واحدهای خبازی توسط استادان فن در فریدونکنار برگزار می‌شود.
وی بیان داشت: هم اکنون 68 واحد خبازی در منطقه نان پخت و عرضه می‌کنند.
نیک‌نژاد تعطیلی خودسرانه‌ برخی نانوایی‌ها را از معضلات کمیسیون آرد و نان شهرستان دانست و تصریح کرد: عدم حضور متصدی در برخی واحدهای خبازی و استفاده‌ بیش از حد نانوایان از جوش شیرین از مهم‌ترین مشکلات بخش آرد و نان فریدونکنار است.
فرماندار فریدونکنار با اشاره به نو پا بودن کمیسیون تعزیرات شهرستان اظهار داشت: پیش از این، بررسی وضعیت آرد و نان و نظارت و برخورد با واحدهای خبازی و کیفیت نان آنها بسیار ضعیف بوده است اما هم اکنون با بررسی‌ها و برخورد جدی با واحدهای متخلف توانسته‌ایم تا حد زیادی ساعات پخت و عرضه نان و کیفیت آن را اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه روند رو به رشدی را در بحث آرد و نان شهرستان داشته‌ایم، تصریح کرد: هنوز با وضعیت ایده‌آل فاصله داریم و باید با پیگیری‌های مستمر و جدی در راستای عرضه نان با کیفیت مطلوب در مکانی مناسب گام برداریم.
نیک‌نژاد از لغو پروانه دو واحد خبازی که چندی پیش به‌ دلیل عرضه نان بی‌کیفیت و غیر‌بهداشتی بسته شدند، خبر داد و افزود: کیفیت نامطلوب برخی نان‌ها را نمی‌توان بر گردن میزان کیفیت آرد گذاشت و باید خبازان که همواره به عنوان قشر زحمتکش جامعه شناخته می‌شوند، بر این مسئله دقت بیشتری داشته باشند. 
وی خاطرنشان کرد: نخستین اشتباه در واحدهای خبازی آزادپز، آخرین اشتباه خواهد بود و با برخورد شدید کمیسیون روبه‌رو می‌شود.
نیک‌نژاد از مردم خواست به‌ عنوان بازرسان آرد و نان عمل کنند و همیار و کمک کار مسئولان مربوطه در این امر باشند.

نویسنده : مهدی قجری کناری : ۱٠:۳۱ ‎ق.ظ ; ٧ اردیبهشت ۱۳۸۸
Comments نظرات () لینک دائم